Diensten

Ontzorgen?

Tja, een lastig begrip. Maar we proberen het wel. Hieronder tref je onze diensten aan. Van het hosten van een WordPress website tot het bijhouden en promoten van je social media.

Aanmaken en ontwerpen

Invullen, bijhouden en klantenservice

Natuurlijk kan je zelf je social media kanalen (of website) onderhouden. Maar mocht het niet jouw ding zijn, of heb je er gewoonweg de tijd niet voor, dan kan je het aan ons uit besteden. Zoals:

  • Contentbeheer: creatie en planning
  • Webcare

SEO

We zijn gespecialiseerd in SEO. Wij weten precies hoe een tekst opgebouwd moet worden om zo goed mogelijk te scoren in de zoekmachine resultaten.

Media

Beeld is enorm belangrijk op het internet. Met een korte aandachtsspanne moet de bezoeker gegrepen worden om langer te blijven hangen. Of het nu op de website is of op de sociale netwerken.

Onze diensten omvatten ook fotografie, beeldbewerking, video en video montage. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om zogenaamde whiteboard animaties te maken. Handig als je iets op een eenvoudige manier wilt uitleggen!

Kortom

… wil je seo geoptimaliseerde teksten voor je website, unieke foto’s en/of video’s, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Of bekijk onze pagina over onze social media pakketten of onze pagina over een eigen website.

FAQ

Maken jullie ook websites?

Ja, wij ontwerpen WordPress websites. Deze zijn modern, responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines.