Social Media Oss ontzorgt de klant

Social Media Oss, jouw partner naar online succes

Hart voor de zaak?

Je bent op zoek naar iemand die net zo’n hart voor de zaak heeft als jijzelf. Iemand die:

 • het heeft over “ons” bedrijf als zij spreekt over jouw bedrijf
 • meer is dan zomaar een werknemer of ver extern bureau
 • naast je staat en met je meedenkt en (on)gevraagd advies geeft
 • oproepbaar is op elk moment van de dag, maar niet voltijds in dienst is…

Gevonden!

Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt ons gevonden. Wij zijn een klein bureau. We zijn actief in de gemeente Oss. We werken graag met de Ossenaren. Korte communicatielijnen, fijne mensen, niet lullen maar poetsen.

Onze klanten komen uit de zorg, het sociaal domein, de bouw, de middenstand en uit de horeca. Onze activiteiten voor onze klanten zijn heel divers en vaak op maat. Voor de een maken en onderhouden we de website, voor de ander verzorgen we de social media. Of we doen beiden. Ook verzorgen we voor een aantal van onze klanten de communicatie en organiseren we zo af en toe een symposium of congres. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Kosten

We hebben geen overheadkosten, dus je bent niet duur uit. We werken met pakketten, maar leveren ook maatwerk, of op afroep. Wat je maar wilt. Onze uurprijs is afhankelijk van het soort werkzaamheden. Maar ga maar uit van ongeveer €60,- per uur.

Bekijk onze social media pakketten of onze website pakketten.

En natuurlijk zijn onze prijzen excl. btw.

Online succes?

Dat willen we allemaal. Maar we zijn wel een beetje eigengereid. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. We zijn geen schreeuwerige marketingtypes die alleen maar zenden. Dat is voor ons te old school en past ook niet bij ons. Wij geloven in de sociale kant van social media. Dat is eerst geven en dan komt de rest vanzelf. Wij gaan voor de langere termijn. Voor de gunfactor. Dat doen we al vanaf het begin, en de algoritmes van Google en Facebook gaan ons daarin steeds meer gelijk geven 😉

We geloven in Facebook marketing. Voor naamsbekendheid en voor bereik. De kosten zijn vaak lager dan een advertentie via Google of gedrukte pers en het bereik is hoger.

En we bewaken de edgerank door goede content te plaatsen, niet te spammen en voor positieve berichtgeving te zorgen.

Social Media Oss ook voor al het media werk
Welke werkzaamheden voeren jullie uit?

 • Webhosting
 • Webdesign (WordPress)
 • Beveiliging en technisch onderhoud
 • Schrijven van content en white papers voor website en social media
 • Fotografie en video, creatie en bewerking of montage
 • Optimaliseren social media kanalen
 • Delen van relevante content op social media
 • Webcare
 • PR; alle activiteiten om de doelgroep positief over het bedrijf te laten denken.
 • Marketing; promoties voor merk- of naamsbekendheid met een zo groot mogelijk bereik
 • Communicatie; consequentie in uitstraling en transparantie en helderheid in boodschap

Eigen pr, marketing en communicatiemedewerker

Met ons heb je een eigen pr, marketing- én een communicatiemedewerker in huis. We zorgen ervoor dat de relatie tussen jouw doelgroep en je bedrijf onderhouden en verbeterd wordt. Dat doen we door gebruik te maken van persberichten, webteksten, mailings, social media en advertenties via Facebook. We kijken kritisch naar je communicatie (in- en/of extern) en adviseren of ondersteunen je hierin.

Onze activiteiten zijn zeer divers. Ze omhelzen o.a. het ontwerp en/of onderhoud van de (WordPress) website, contentmanagement, fotografie en/of video. Het bijhouden (of aanmaken) van je socials, newsjacking, content creatie, plaatsen en webcare. Facebookcampagnes, organiseren van congressen en symposia en communitymanagement. En misschien kunnen we nog wel meer voor je betekenen.

Kan jij je vinden in onze visie en ben je benieuwd? Neem dan eens contact met ons op!