Social Media Oss ontzorgt de klant

Over ons

Marij van Peer en Irma Heisterkamp zijn door de wol geverfde enthousiaste professionals die hun sporen de afgelopen 20 jaar ruimschoots verdiend hebben.  Samen hebben zij in 2014 hun handen ineengeslagen toen duidelijk werd hoe belangrijk social media voor de ondernemers zou worden.

Zelf zijn ze gespecialiseerd in webhosting, WordPress webdesign, communicatie, pr en social media, screencasting, animaties, beeld- en contentcreatie. Daarnaast hebben zij een netwerk van professionals om zich heen verzameld om het meer gespecialiseerde werk op mediagebied uit handen te nemen (denk bijvoorbeeld aan grafische vormgeving, gespecialiseerde fotografie en drone video’s).

De standplaats van Social Media Oss is in Oss en richt zich op klanten in de gemeente Oss.

Marij en Irma houden van persoonlijke contacten, maar kunnen via mail en Whatsapp ook heel snel schakelen.

Dit zeggen Marij en Irma over hun werk:

“Op werkgebied zijn wij digitale nomaden. Dat houdt in dat wij geen vast eigen kantoor hebben, maar daar werken waar een internetverbinding is. Wij willen namelijk altijd verbonden zijn met onze klanten.
We reizen niet de wereld over, maar werken gewoon lokaal. We werken aan de keukentafel, op een terrasje, in het bos, aan het water, in een museum, in de tuin, of ook gewoon in een kantoor. Eigenlijk werken we overal en altijd…

We zijn ons bewust van onze omgeving en klimaat. We kijken naar onze leveranciers of zij dat ook zijn. We maken daarin bewuste keuzes. De webserver bijvoorbeeld, waar we voor onze klanten de websites op hosten, staat in Nederland en wordt zo duurzaam mogelijk beheerd. We zetten de mens centraal, het product of de dienst staat op de tweede plaats. Zo creëren we een eerlijke communicatie. Dat wordt gewaardeerd en zorgt voor de gunfactor.”

Eens kennis met ons maken?

FAQ Social media Oss

FAQ

Hebben jullie ook een marketingmedewerker voor een paar uur per week

Ook dat is mogelijk. Veel van onze klanten hebben over het algemeen niet genoeg werk voor een full- of parttime marketingmedewerker. Maar zouden er wel graag een hebben. Dat gat vullen wij graag op. Bekijk eens onze pakketten.