Social Media Oss ontzorgt de klant

Social media pakketten

Starterspakket

Als wij een social media kanaal gaan inrichten of het beheer van een of meerdere social mediakanalen overnemen, dan moeten er wat werkzaamheden verricht worden. Zoals logo’s bij elkaar zoeken en aanpassen voor het social media kanaal, bedrijfsgegevens en afbeeldingen toevoegen, aan huisstijl aanpassen en het nalopen van alle instellingen. Deze werkzaamheden hebben we in ons starterspakket ondergebracht.

Hiertoe behoren het aanmaken en instellen van bedrijfspagina’s (afhankelijk van doelgroep bijvoorbeeld Facebook en Instagram, of andere kanalen)

Of, bij het overnemen van een bestaand account, het onderbrengen van de bedrijfspagina in ons beheerderspakket en het nalopen en optimaliseren van alle instellingen.

Tarief

Eerste bedrijfspagina €130,-* elk volgende bedrijfspagina €75,- *(eenmalige kosten)

Webcare pakket

Goede webcare zorgt voor een positieve uitstraling en klantenbinding. Het is een combinatie van klantenservice, een luisterend oor, geïnteresseerdheid in de klant en probleemoplossend vermogen. Dat is belangrijk voor de groei van het kanaal, de gunfactor en daarom ook voor de verkoop.

Webcare kan pas echt succesvol zijn als ook het bedrijf zelf klantvriendelijkheid hoog in zijn vaandel heeft staan.

Wat valt onder webcare?

Ons webcare pakket bestaat uit het 12/5 monitoren van een kanaal. Dat kan uitgebreid worden naar 24/5 of zelfs 24/7. We reageren op opmerkingen, liken ze en we nodigen uit om de pagina te liken zodat de pagina organisch groeit.

Problemen of vragen worden behandeld en, indien noodzakelijk, doorgegeven aan de opdrachtgever.

Tarief

Per bedrijfspagina vanaf € 275,-* per maand

Content pakket

Met behulp van content, inhoud voor je social media kanalen, bind je je bezoekers. Ze volgen je graag omdat je interessante informatie en kennis deelt, leuke aanbiedingen en een positieve toon hebt. Geen spam, geen talloze herhalingen van dezelfde boodschap, maar unieke berichten.

Content kan bestaan uit tekst, fotografie en video. Wij zorgen voor deze content.

Wat valt onder content?

Ons content pakket bestaat uit het plaatsen en delen van berichten. Dat kan op drie manieren. Het zelf schrijven van artikelen met bijbehorend beeld (foto of video) of de content en media aangeleverd krijgen van het bedrijf zelf. Of het delen van relevante en interessante artikelen die reeds op het internet te vinden zijn. Of een combinatie van alle drie de manieren.

Het maken van een contentkalender is handig wanneer er veel vooraf geplande berichten mogelijk zijn. Denk aan feest- en gedenkdagen, terugkerende onderwerpen.

Voor het volgen van actualiteiten is een contentkalender minder handig. Dat is vaak ad hoc en vergt een constante monitoring van de actualiteit.

Tarief

Het tarief is afhankelijk van de frequentie van het aantal geplaatste berichten en het werk dat daarvoor verzet moet worden. Daarom kunnen we alleen maar een indicatie geven.

Bij het plaatsen van gemiddeld 2 berichten per week (waarvan de content aangedragen wordt door de opdrachtgever):

Eerste bedrijfspagina € 220,-* per maand
Elke volgende bedrijfspagina € 165,-* per maand

Vliegende start pakket

Het op een natuurlijke manier opbouwen van een grote schare volgers is de beste manier om een betrokken waardevolle klantenkring op te bouwen. Deze mensen hebben namelijk bewust gekozen om jou als bedrijf te volgen. Ze zijn in jou geïnteresseerd! Maar als je net begint weet niemand je te vinden. En weten ze ook niet wat jij te bieden hebt.

Daarom hebben wij een Vliegende start pakket ingericht. Dit pakket omhelst een naamsbekendheid campagne op Facebook en Instagram. Met 2 maanden lang een dagelijks bereik tussen de 1000 en 3500 mensen (afhankelijk van doelgroep en niche) krijgt je bedrijf veel sneller naamsbekendheid en volgers erbij.

We stellen een advertentie op speciaal voor de door jouw gewenste doelgroep en omgeving. Deze advertentie is in de vorm van een eenvoudige video (samengesteld uit foto’s).

De duur van de advertentie is 2 maanden en wordt door ons gemonitord en we plegen webcare voor deze advertentie.

Dit pakket kan je alleen bij ons afnemen als je ook het starterspakket hebt afgenomen.

Tarief

Wij bieden dit pakket aan tegen een messcherp tarief van €550,- ! *

Wederzijds contact

Veel van de contacten met onze klanten hebben we via mail en Whatsapp. Het is snel en laagdrempelig. Maar live contacten stellen we ook op zeer prijs. Vooral in het begin, om het bedrijf te leren kennen, de sfeer te proeven en om de gewenste toon te kunnen bepalen. Verder maken we gebruik van videobellen. Dat kan via Whatsapp, maar voor vertrouwelijke gesprekken maken we liever gebruik van Jit.si. Een makkelijk en veilig beeldbelprogramma. Een handleiding sturen we op aanvraag toe.

FAQ

Welke social media pakketten hebben jullie?

Starterspakket
Webcare pakket
Content pakket
Vliegende start pakket

Welke kanalen verzorgen jullie?

Het merendeel is Facebook en Instagram. Maar we verzorgen voor onze klanten ook hun LinkedIn, Twitter, Youtube en Pinterest kanalen.

Kleine lettertjes

Voor alles wat buiten de pakketten valt geldt een uurtarief van €65,-. *
Er wordt per kwartier gefactureerd.

Beeld- en videomateriaal kan op verzoek verzorgd worden. Kosten op aanvraag.

Overzicht pakketten

Starterspakket
eenmalig
€ 130
per kanaal

Elk volgende bedrijfspagina €75

Webcare pakket
maandelijks
€ 275
per bedrijfspagina

Vanaf prijs afhankelijk van wensen

Content pakket
maandelijks
€ 220
Eerste bedrijfspagina

Elke volgende pagina € 165

Vliegende start pakket
twee maanden eenmalig
€ 550
Facebook en Instagram

Elke volgende maand € 175

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw.