Social Media Oss

Social media

Social media, onze core business. We adviseren, denken mee, zetten op en onderhouden jouw socials. Of het nu Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest of zelfs Youtube is. Geen probleem voor ons.

Advies

Je wilt zelf aan de slag met social media. Maar je weet niet zo goed welk kanaal het beste voor je bedrijf is. Dan is het fijn als iemand met je meedenkt. Iemand voor wie social media dagelijkse kost is. Wij kunnen je adviseren en, indien wenselijk, je werk uit handen nemen.

Social media policy

Als je personeel enthousiast is over je bedrijf, dan dragen ze dat uit zonder dat je ze dat hoeft te vragen. Maar er zijn wel een paar spelregeltjes. Welke zijn dat en hoe ga je dat implementeren in je beleid? We begeleiden je hierbij.

Verwachtingen

Hoe staat het met je verwachtingen? Wat kunnen de socials voor je bedrijf betekenen, en wat niet?

Sommige bedrijven hoeven we alleen maar te adviseren. Daarna vinden ze hun eigen weg wel, of ze vragen zo nu en dan advies. Andere bedrijven besteden het graag aan ons uit. Tot volle tevredenheid!

En de mogelijkheden? Dat is afhankelijk van je budget en de gewenste resultaten. Daar komen we in onderling overleg wel uit. 

Dus neem contact met ons op voor een afspraak! Of bekijk onze standaardpakketten (maatwerk is altijd mogelijk)

FAQ Social media Oss

FAQ

Welke kanalen onderhouden jullie?

We werken het meeste met Facebook. Daarnaast zeer regelmatig met Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn en Youtube.

Community management

Het managen van je online netwerk valt onder de noemer Community Management.

Hier proberen we antwoord te krijgen op de volgende vragen:
Hoe krijg je het voor elkaar om de betrokkenheid van je klantenkring te vergroten? Zodat jouw klanten jouw ambassadeurs worden.
Hoe bereikt je je klanten, via welke kanalen, wat verwacht je van je klanten, maar belangrijker nog: wat verwachten ze van jou?

Al besteed je het aan ons uit, het blijft wel raadzaam om enigszins betrokken te blijven bij het community management. Tenslotte weet jij als geen ander alle ins en outs van je bedrijf. Jij weet wat er speelt op de markt. Natuurlijk kunnen we ons helemaal verdiepen in jouw bedrijf, en dat doen we ook. Maar om optimaal te kunnen functioneren, is het toch raadzaam ons regelmatig bij te praten over jouw bedrijf en zijn voortgang.

We bieden een aantal pakketten aan. Afhankelijk van het pakket dat je kiest kan je ons meer of minder laten doen. Hoe meer je aandraagt, hoe goedkoper wij kunnen leveren.