Wordpress Social Media Oss

WordPress website

Een eigen WordPress website?

Net zoals de meeste ontwerpbureau’s maken ook wij gebruik van een aantal standaard WordPress templates. Binnen deze templates kunnen we de kleuren, fonts en lettergrootte aanpassen. Ook de indeling kan door middel van een pagebuilder aangepast worden.

WordPress ontwerp

We hebben uit een groot aantal beschikbare templates die ontwerpen gekozen, waarvan wij zeker zijn dat ze goed onderhouden worden, snel laden, veilig zijn en niet te duur.

Content

De meeste tijd gaat zitten in het schrijven en plaatsen van de content. Ook de fotografie heeft zijn eigen eisen. Daarom hebben we een minimumprijs voor het ontwerpen van een website.

Een eigen WordPress website? Een die responsive is, dus goed zichtbaar op de laptop, tablet of smartphone?
Kunnen jullie ook voor video’s en foto’s zorgen?

Ja, dat kunnen we. Voor het eenvoudigere foto- en videowerk zorgen we zelf. Maar we hebben goede contacten met zeer talentvolle foto- en videografen die voor een spetterende media spektakel kunnen zorgen!
(Incl drone opnamen)

Prijsopbouw

De prijsopbouw bestaat uit 2 gedeelten. Enerzijds het registreren van het domein, het klaarmaken van de webruimte met bijbehorende mailadressen, het installeren van WordPress, de template en de benodigde plugins. Eventuele abonnementen op ontwerp en aanschaf van plugins worden hierbij opgeteld.

Anderzijds hebben we het inrichtingsgedeelte. Het vormgeven van de voorpagina, het aanmaken en vormgeven van nieuwe pagina’s, menu’s en widgets. Daarnaast het verzamelen, eventueel creëren van foto- en videomateriaal en het interviewen en creëren van content. Wij houden rekening met seo en optimaliseren elke pagina met een uniek zoekwoord of zoekterm. Hier gaan de meeste arbeidsuren inzitten. Daarom kunnen we alleen maar een schatting maken. Voor een kleine WordPress website starten we bij €2.000,- excl. btw. Vaak kunnen we voor dit tarief een volledige website afleveren, maar dat is mede afhankelijk van jouw wensen.

Onderhoud van je WordPress website

Technisch onderhoud

Een website bij Social Media Oss brengt jaarlijkse kosten met zich mee. Buiten de kosten voor de template en eventuele aan te schaffen pagebuilder en plugins, zijn er ook kosten voor het technisch onderhoud.

Veiligheid en gemak

Wij vinden veiligheid heel erg belangrijk. Daarom stellen we hoge eisen aan de webserver en de website. Daarom ook hebben we gekozen voor WordPress als cms.

Een WordPress website is erg geliefd. Heel veel (grote) bedrijven maken hier gebruik van. Vooral omdat het zo gebruikersvriendelijk en uitgebreid is. Je kan het zo gek niet bedenken, of er is wel ergens een plugin voor.

Onderhoud is belangrijk

Deze populariteit heeft een keerzijde. Ook bij hackers is een WordPress website favoriet. Niet omdat hij zo makkelijk te kraken is, maar omdat eigenaren er niet meer naar omkijken zodra de website is gelanceerd.

Nieuwe updates van WordPress, plugins of de template worden niet meer geïnstalleerd. Hierdoor wordt een website kwetsbaar.

Daarom hoort bij een website van Social Media Oss automatisch ook een technisch onderhoudsabonnement bij. Zodat we kwaliteit en veiligheid kunnen blijven garanderen.

De website wordt 24/7 gemonitord. Zijn er updates voor WordPress zelf, de template of plugins, dan worden ze binnen 48 uur geïnstalleerd. Er worden regelmatig backups gemaakt. Moet een backup teruggeplaatst worden, dan hoort dat binnen het abonnement en heb je geen extra kosten.

Tarieven

De kosten van een technisch onderhoudsabonnement zijn € 19,95 per maand.

Lees meer over ons startpakket en het technisch onderhoudsabonnement.

Content

Een WordPress website staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid. In principe is iedereen in staat om zelf teksten/media toe te voegen of aan te passen.

Maar niet iedereen is tekstueel even goed onderlegd. Denk bijvoorbeeld aan grammatica of spelling. Daarnaast komt ook nog eens de seo en de leesbaarheid om de hoek kijken.

Wij doen dagelijks niets anders. En we hebben vaak aan een half woord genoeg. We steken tijd in het leren kennen van onze klanten. Zodat we weten waar ze voor staan, waar hun passies liggen en hoe ze graag willen communiceren.

Budget en op maat

Afhankelijk van het budget kunnen we onze diensten hierin aanpassen.
Alleen een kort tekstje op de website (spelling/grammatica)? Of ook seo geoptimaliseerd? Zodat Google de pagina goed kan vinden. Moet de nieuwe content gedeeld worden via de socials van je bedrijf?
Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en wat je budget is.

Content tegen uurtarief

De content verzorgen we op aanvraag en doen we tegen een uurtarief. Wij houden onze tijd bij via een timetracker. Dit overzicht wordt met de factuur meegestuurd. Zo heb je altijd een overzicht van onze activiteiten en de tijd die daarmee is gemoeid geweest.

Ons uurtarief is €60,-.
(Het eerste kwartier is altijd een opstarttarief, dus verzamelen van kleine wijzigingen is goedkoper.)

Voorbeelden zien?

Restaurant Cordial en Hotel de Weverij hebben dezelfde eigenaar. Dus beide websites maken gebruik van dezelfde template. Opgeleverd in 2019.

Kasteel van Oijen, een prachtige locatie voor o.a. trouwpartijen. Inmiddels het tweede ontwerp. Zolang zijn ze al onze klant. Opgeleverd in 2019

SIO Technische installaties. SIO is een totaalinstallateur voor de utiliteitsbouw en industrie. Buiten het ontwerp zijn ook alle teksten en foto’s door ons gemaakt en verwerkt. Opgeleverd in 2019.