Portfolio

De klant:

SIO Technische Installaties staat voor Sanitair Installatie Oss (Technische Installaties), maar ook voor professionaliteit, kwaliteit, dienstverlening en innovatie. En niet alleen op het gebied van sanitair.

Naast alle traditionele loodgieters- en zinkwerken zijn wij een professioneel installatiebedrijf gericht op kwaliteit en innovatie. SIO Technische Installaties adviseert, ontwerpt en installeert technische installaties in de utiliteitsbouw, seriematige en luxe woningbouw.

Door onze bewezen kwaliteit en gewaardeerde dienstverlening, weten onze klanten ons al tientallen jaren te vinden als professionele totaalinstallateur.

SIO Technische Installaties is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. (Techniek Nederland).

Hiermee willen we aangeven dat we het belangrijk vinden om te laten zien dat we staan voor kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

De vraag:

Ontwerp een nieuwe frisse website die goed weergeeft wie we zijn.

Schrijf nieuwe teksten en pas seo toe.

Eigenlijk is onze werkwijze bijna altijd hetzelfde, dus geven we hieronder je meteen een idee hoe dat we werken. We werken graag met Osse ondernemers. Korte lijntjes en snel handelen. En als het nodig is staan we zo op de stoep. Gemoedelijk en met wederzijds begrip werken we naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

Handelswijze:

Onderzoek

Allereerst is natuurlijk de vraag: wat wil je met je website bereiken? Welk doel streef je na? Tijdens het eerste gesprek proberen we dat boven tafel te krijgen.

We bekijken de (directe) concurrenten, wat bevalt je wel? Wat niet? Waarin onderscheidt jouw bedrijf zich van je concurrenten?

De eerste ideeën rondom het ontwerp van de website beginnen al vorm aan te nemen.

Vervolgens gaan we ons verdiepen in het bedrijf zelf. Welke diensten/producten worden aangeboden? We lezen ons in en zoeken aanvullende informatie op. In dit stadium interviewen we diverse personen binnen het bedrijf. Zodat we zo goed mogelijk aan kunnen voelen hoe de sfeer binnen het bedrijf is. En we dat gevoel weer kunnen geven via de nieuwe website.

Teksten

Als we alle informatie bij elkaar hebben, schrijven we de eerste teksten. Vervolgens koppelen we de teksten terug (klopt het wel wat we zeggen?) en herschrijven we het. Elke pagina krijgt een trefwoord/zin als kernthema. Dat wordt in de teksten verwerkt. Zodat ook Google de website en pagina goed kan indexeren en er zo hoog mogelijk gescoord kan gaan worden.

Beeldmateriaal

Een website kan nog zo mooi vormgegeven zijn, als het beeldmateriaal niet deugt, dan deugt de hele website niet. Dus zorgen we voor professionele fotografie. En als het nodig is kunnen er zelfs complete bedrijfsvideo’s gemaakt worden. Alles voor een mooie uitstraling.

Ontwerp

Het ontwerp wordt aangepast aan de inhoud. We houden in de gaten wat er op dit moment speelt in ontwerpersland, houden rekening met leesbaarheid en snelheid en laten de opdrachtgever het resultaat zien. Opmerkingen worden vervolgens verwerkt, de laatste wijzigingen worden doorgevoerd en dan is het moment daar… de website is gereed en wordt gepubliceerd.

Mensenwerk

En dan blijkt dat ontwerpen, schrijven en fotograferen gewoon mensenwerk is. Dus foutjes kunnen ineens opgemerkt worden. Geen probleem. Dat wordt natuurlijk opgelost.

Meer websites die we onlangs hebben opgeleverd: